Strategic Business Development Manager Benelux

  • Fulltime
  • Vast
  • Breda
  • Referentienummer: WS/24-230

Galderma

Brede commercieel strategische rol bij toonaangevende organisatie in Dermatologie

Aanbod
  • nieuwe overstijgende positie als gesprekspartner voor private equity bedrijven;
  • stakeholdermanagement en value-selling op hoog niveau;
  • relatiemanagement met diverse kliniekketens;
  • volop ruimte om mee te groeien met deze ambitieuze organisatie;
  • perfecte rol voor ervaren relatiemanager met private equity organisaties.

 

Functie

In deze rol draag je bij aan het in kaart brengen van de consolidatie binnen esthetische kliniekketens, een snelgroeiende markt die steeds belangrijker wordt. De functie biedt een overstijgende positie waarbij je optreedt als gesprekspartner voor private equity-bedrijven en verantwoordelijk bent voor relatiemanagement met verschillende kliniekketens. Samen met vijf Nederlandse accountmanagers zorg je voor het beheer van belangrijke klantrelaties en het realiseren van verkoopdoelen, waarbij stakeholdermanagement en value-selling op hoog niveau centraal staan. Er is volop ruimte om mee te groeien met deze ambitieuze organisatie, die uitstekende kansen biedt voor een ervaren relatiemanager met kennis van private equity. In samenwerking met interne stakeholders in Nederland en België bouw je aan een sterk netwerk en volg je markttrends nauwlettend. De rol vraagt om het inzetten van data en statistieken om verkoop- en marktontwikkelingen te monitoren en analyseren. Je rapporteert direct aan de Business Unit Manager Aesthetics en hebt regelmatig contact met andere beslissers, tot aan het Board-niveau. De focus begint bij de Nederlandse markt, met uitbreidingsmogelijkheden naar België en Luxemburg.

 

Profiel
  • circa 10 jaar ervaring in sales- en marketingfuncties;
  • ervaring in dermatologie en/of esthetiek en/of medische apparatuur geldt als een pre, maar is zeker geen voorwaarde voor succes;
  • ervaring in de gespreksvoering en onderhandeling met private equity-bedrijven geldt als een grote pre;
  • inzicht in patiëntenstromen en -processen in klinieken;
  • scherp, energiek, analytisch sterk, communicatief vaardig, relatiegericht en uitstekende high end onderhandelingsvaardigheden;
  • werken binnen een matrix organisatie past bij je en geeft jou energie;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift.

 

Bedrijf

Galderma is een sterke organisatie die zich richt op Esthetiek, Consumer en Prescription. Deze rol is essentieel voor aesthetics, dermatologie. Iedere huid is uniek en daarom biedt Galderma een geavanceerd portfolio van premium merken dat het volledige spectrum van de snelgroeiende markt voor dermatologie bestrijkt. De verschillende merken hebben een leidende marktpositie in hun productcategorie en worden ondersteund door wetenschap. Daardoor blijft de organisatie in staat om te voldoen aan de uiteenlopende en veranderende behoeften van patiënten en professionals, en blijvende resultaten te bieden via injecteerbare esthetiek, dermatologische huidverzorging en therapeutische dermatologie. Galderma is uitstekend gepositioneerd en heeft een toonaangevend dermatologieplatform. Deze positionering en concurrentievoordeel wordt verder verstevigd door zich te richten op drie strategische pijlers: het breedste portfolio met toonaangevende wetenschap en innovatie; wereldwijde schaal met uitstekende omni-channel uitvoering; marktleidende educatie en diensten. Deze sterke, omzetgerichte organisatie werkt met een matrix organisatie waarin professionals snel hun eigen weg vinden.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/24-230, naar Bjorn Schouten, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen, sms’en of Whatsappen met Bjorn Schouten op nummer +31 6 516 491 61.

 

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

 

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op https://www.derksenderks.nl/vacatures/ voor andere interessante vacatures!

 

 

Tagged as: Life Sciences

    * Verplicht invulveld
    Je ontvangt een kopie van dit bericht.